Kokke Kantine Horeca

Smørrebrødsjomfru

Søger du en smørrebrødsjomfru? Lad Adecco hjælpe! Vi finder den rette til dit behov – hurtigt og effektivt. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, og kan derfor nemt finde den smørrebrødsjomfru, du står og mangler til fx at anrette smørrebrød eller lave lækre sandwiches.

Ring og hør nærmere om personale inden for hotel, restaurant eller kantine

+45 38 38 70 81

Jeg ønsker, at Adecco kontakter mig

Derfor skal du vælge et samarbejde med Adecco HoReCa

  • Akut vikardækning fra dag til dag og kundeservice alle ugens dage til midnat

  • Danmarks største pulje af prækvalificerede ufaglærte og faglærte kandidater inden for branchen

  • Opfølgende besøg på arbejdspladsen for at sikre et fortsat godt samarbejde for alle parter

  • Alle vores kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest

  • Vores konsulenter har selv erfaring fra hotel-, restaurant- cafe- og kantinebranchen og kender til udfordinger og behov deri

Leder du efter et job? Se vores ledige stillinger her

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Typiske spørgsmål om smørrebrødsjomfruer